vrijdag 3 februari 2017

Gezonde taart...😉

2 pakjes saroma vanillepudding(met 1 zakje klopfix voor extra stevigheid)
900 ml melk
Klop dit minimaal 1 minuut luchtig en zet dan in de koelkast om op te stijven.
1 pakje slagroom (met klopfix voor extra stevigheid)
Stijf kloppen en en koelkast zetten.
Bekleed bakblik met bakpapier.
Kreukel het eerst of maak het nat met water zodat je het beter kunt vormen in het blik.
1 pak volkoren bescuit
Beleg de bodem hiermee
*schep de slagroom door de pudding.
*schep de helft van dit mengsel op de laag bescuit.
*leg weer een laagje met volkoren bescuit.
*en schep de rest van het mengsel hier bovenop.
100 gr. Gesmolten boter
200 gr. Poedersuiker
3 eetlepels cacao
100 ml melk
Snufje zout
Dit goed mengen!
*giet dit eroverheen.
Laat 1 nacht in de koelkast staan...
(De koekjes moeten zacht worden)
En je hebt een heerlijke taart!
*gezond is het natuurlijk niet...maar grote hoeveelheid melk en  volkoren bescuit...klinkt toch goed!