woensdag 26 oktober 2016

Slowcooker "Sloppy Joe"

Je kunt Sloppy Joe's gewoon direct maken in de braad/hapjespan maar alles in de slowcooker geeft minder stress!!

Braad 500 gr. Rundergehakt even aan tot bruin wordt.
Voeg gesnipperde ui en gesnipperde knoflookteentjes toe en bak mee.
Kruid alles met 1 theelepel van : knoflookpoeder - peper- en 1/2 theelepel zout.
#ik doe dit de dag van tevoren al...net zoals de sausmix.

Voor de sausmix meng in een schaal:
350 ml bbqsaus
250 ml ketchup
125 ml water
1 theelepel mosterd
3 eetlepels worchestersaus.
2 eetlepels bruine suiker

Doe op de dag van eten het gehakt in de slowcooker.
En de saus erbij in.
Laat voor 4 uur op laagste stand staan.

Bak voor serveren kleine gebakken eitjes.  En leg plakjes cheddarkaas klaar. Ook staafjes komkommer of augurkplakjes zijn heerlijk erbij.

Koop italiaanse bollen kant en klaar of bak ze zelf af.

Serveer bol gehalveerd met daarop flinke schep uit de slowcooker van het gehaktmengsel. Daarop plakje cheddarkaas en daarop het gebakken eitje. Steek de staafjes kokommer of augurk ertussen of serveer ernaast.

Eet smakelijk!!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten