zondag 27 november 2016

Zondag Brie-appel salade

Salade ( 5-6 personen)
Zak Veldsla mengen met Rucola
Punt brie in lange plakken
2x appel in  plakken en de rest blokjes
1/3 rode paprika in blokjes
2 boterham tot blokjes croutons bakken.
1 bakje spekreepjes uitgebakken
Gekookte eitjes

Dressing
Scheutje olijfolie
Eetkepel honing
Scheutje citroensap
Snufje peper

Oven op 200°C
Bakpapier op bakplaat, hierop de plakken brie. Verdeel de appelplakken hierover. Zet 7.minuten in de oven.
Verdeel de sla over de borden, strooi de paprika erover en de blokjes appel.
De uitgelekte spekjes ook erover. Verdeel de dressing en de croutons.
Haal de warme brie uit de oven en leg dit bovenop met ei ernaast.
Mjaaaaammmie!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten