dinsdag 8 november 2016

Bladerdeeg mini appelflapjes

Vaak als ik een gerecht maak met bladerdeeg haal  ik gewoon een heel pakje bladerdeeg uit de diepvries.
Maar ook heel vaak ben ik alle 10 plakjes niet eens nodig!
Eenmaal ontdooit kunnen ze niet terug in de diepvries.
Een snelle zuinige makkelijke en ook vooral lekkere oplossing hiervoor is om hiervan mini appelflapjes te maken.

*Snij elk bladerdeegplakje in 4 stukjes.
*Maak een vulling van 1 appel in kleine blokjes gesneden.
*Voeg kaneel en zoetstof of suiker toe en meng dit
*leg een klein beetje van de vulling in het midden van het kleine plakje.
*vouw het plakje in een punt dicht en druk de randjes aan met een vork.
*bestrijk met een beetje ei.
*zet dit voor 15 minuten in de oven op 200° C.

Lekker...met gezonde touch!
Schaaltje met jam en slagroom erbij
Hmmmmmm!!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten