woensdag 17 mei 2017

Rundvlees Gyrosrol Slowcooker

1 kilo rundvlees (ik heb sudderlappen deze keer)
Leg deze dakpansgewijs in de SC.
Maak een mix van...
Half kopje olijfolie
2 eetl. Citroensap
Peper en zout
Theel. Oregano
Theel. knoflookpoeder
Giet deze mix over het vlees...beetje ertussen misschien.

Voeg nu 250 gr. Uienringen toe...erbovenop.

Zet de SC op "laag"  voor ongeveer 7 uur.
Vlees eruit halen
Trek dan met 2 vorken de grote stukken vlees uit elkaar...tot grove stukken ...niet te snipperig maken.
2 runderbouillonblokjes bij het vocht in de SC en met maizena iets dikker maken.
Het vlees terug in de SC..op stand 'warmhouden'  totdat je gaat eten.

Gebruik tortilla's bestrijk deze met
#knoflooksaus of
#tzatziki
#of wat je anders  lekker vindt

Handvol veldsla verdelen in de breedte.
Flinke schep rundvlees gyros erop verdelen en oprollen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten