donderdag 15 maart 2018

Ananas-MonChou-taart

1 pak bastognekoeken
100gr. Roomboter
200gr. MonChou
500ml slagroom
1 kopje witte basterd
2 kleine blikjes ananas
Sap van 1 citroen
8 blaadjes witte gelatibe
1 zalje vanillesuiker
Springborm 24-26 cm

Springvorm invetten
Koekjes verkruimelen
Boter smelten
Meng koekjes met boter
Bedek bodem springborm hiermee en druk goed aan met bollekant lepel.

Klop slagroom stijf
Meng monchou met witte basterd en de vanillesuiker
Laat 1 blikje ananas uitlekken en snijd in kleine stukjes
Vocht bewaren!
Citroensap mengen met ananas
Verwarm vocht ananas en los gelatine hierin op.
Beetje af laten koelen en daarna alles mengen.
VOORZICHTIG SPATELEN
Dan in springvorm gieten
Springvorm nog even goed "aanschudden"
Op laten stijven in koelkast.
Garneren met 2e blikje ananas en halve chocolade eitjes misschien...voor pasen?