maandag 12 december 2016

Broodje "kapsalon"

Kies voor 1 grote bol (italiaanse bol) of voor 2 kleinere (kaiserbolletjes)
1000 gr. Shoarma voor 8 tot 10 bolletjes klein of 5 grote. Ligt er natuurlijk beetje aan hoeveel je op een bolletje wilt doen.
Plakken kaas
Rucola sla
Knoflook saus
Coctailsaus
En natuurlijk andere sausen die je lekker vindt.

Bak de Shoarma in de pan totdat het mooi bruin is.
Ik doe dit in 1 grote pan.
Snij de bolletjes vast doormidden.
Knoflooksaus op onderste deel en daarop wat rucola sla.
Neem een 2e braadpan (op laag vuur)en maak een portie shoarma  ter grootte van de bol in deze pan met een plak kaas erop.
Doe hier een deksel op en wacht totdat de kaas gesmolten is.
Schep dan in 1x deze portie uit de pan en leg het op de rucola.
Eventueel meer saus erover en het kapje erop.
Hmmmm....lekker!

Serveer eventueel met een klein beetje franse frietjes ernaast. (uit de airfryer)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten