donderdag 2 juni 2016

Mini pizza met ei

Bladerdeeg ontdooien
(20 stuks voor 10 pizza's)
10 eieren

Leg 2 bladerdeegplakjes op elkaar en rol ze iets uit... (tot 20x20 cm ongeveer)
Krul de randen alle vier iets op naar binnen zodat een randje ontstaat.
Bakplaat bekleden met bakpapier
Bladerdeeg hierop plaatsen en met vork gaatjes prikken in de bodem.
Ei loskloppen en bestrijk bladerdeeg.
Salami, ontbijtspek, hamblokjes, ananas, shoarma, champignonplakjes geraspte kaas....enzovoort. Wat je maar lekker vind op een pizza toevoegen

12 minuten in oven 220°C

Haal ze eruit en breek voorzichtig eitje in het
Midden van elke pizza.

Daarna weer 5 tot 7 minuten terug in oven...totdat eiwit gestolten is en geel de juiste zachtheid die je lekker vindt heeft.

Evt als laatste voor het serveren nog peterselie erover strooien.