donderdag 23 juni 2016

Aardappels en groente net even anders

1 zak oosterse wokgroente (aldi)
300 gram (hoh) gehakt
8 aardappels
Zakje tortilla kruiden.
Tortilla wraps 4 stuks (volkoren)

Kook de aardappels niet 'te' gaar.
Afgieten en koelen met koud water.
Snijd de aardappels in kleine blokjes.
Bak de aardappelbrokjes tot ze krokant zijn.
Braad de gehakt rul met de tortilla kruiden.
Voeg de aardappelbrokjes erbij.
En voeg als dit mengsel weer goed op temperatuur is de hele zak met wokgroente erbij.
Roerbak alles samen totdat groente iets geslonken is en alles zelfde temperatuur heeft.
Verdeel het mengsel over de 4 tortilla's en rol deze op.
Leg ze op de bakplaat van de oven.
*Of gebruik de leuke golfvormpjes (zie foto)
Eventueel extra
Strooi (of plakjes) kaas erover.
Plaats ze voor ongeveer 5 minuten in een oven op 200°C.

Dan zijn ze klaar om van te smullen.
Evt extra een gepocheerd of gekookt eitje er schuin bovenop. 

En wat cherrytomaatjes. Een paar blaadjes krulsla laat het er nog iets luxer uitzien

En als dressing knoflooksaus of yogurtdressing.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten